View Single Post
Vechi 21.05.2012, 14:02:25
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
se poate mama citeste, documenteaza-te.

ai vazut vrio data o persoana demonizata? asa pe viu?.din cauza vrajilor nu stiu cui baba hida.

Citat:

mai sau m-ai ?

mai de luna mai,maica,cu liniuta daia mica-ntre ele

Last edited by mihaila_alin; 19.05.2012 at 0029.

ha,ha,ha,ha !!!

pe la noi prin zona, - HA=intarirea unei intrebari, exe:Pricepi o nu,ha?.aceasta vroiai sa zici?.
CONCLUZIE :

O Mare harababura fratilor ! Sa fie oare de vina vremea , vraja , oboseala , alcoolul . . . ?
era vorba despre aceasta fiinta[apopii] ce se face ca nu pricepe sau poate isi exspune convingerea,mai sti?
de aceia era nevoie sa se documenteze, sa nu mai faca afirmatii de genul: nu exista vraji,intrebarea cu persona demonizata vine sa comfirme existenta vrajilor de baba hida de nu stiu unde.
nu mai beau nici sucuri, alcolul este substituit cu apa de isvor, de la radacina fagului, ca e plina de viata,o beau cerbi si caprioare si de alcohol nu ti-e dor.
stiu ca ma iubesti tare mult,eu chear te ador sincer iti spun.dragostea ta frateasca imi aduce mie bucurie si mintuirea.
Dumnezeu sa iti dea bucurii neincetate si impliniri.Amin.

concluzie:multi posteaza la biza, acolo unde lucrurile sunt serioase, ba chear si disperate de multe ori,si produc dereglari in sistem.trebuie taiat raul de la radacina[primul moment]ca de nu se ajunga la nspemisasasute de pagini din care nu poti trage nici o umila concluzie.

Last edited by mihaila_alin; 21.05.2012 at 14:53:17.
Reply With Quote