View Single Post
Vechi 21.05.2012, 15:30:52
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit Poate ca a trecut un an !

Citind povestea sorei care a deschis acest thread mi-a venit in minte intmplarea , extrem de tragica in aparenta, a familiei celor 2 profesori/invatatori din Vaslui sau Birlad , de anul trecut .
Sub nikname-ul de " Stasilena" postau pe forum cind ea (deobicei cel mai mult) cind el .
Tot ceea ce a ales sa faca Vasile in starea lui fara de intoarcere. modul in care el l-a ales numai pe Dumnezeu si felul in care el si-a pus increderea in El in totalitate arata ca extrem de rar ortodoxul crede cu adevarat in Dumnezeu .
In situatii limita , si mai ales atunci cind i se pare ca este parasit de Dumnezeu si ca Acesta i-a intors spatele, ortodoxul il si pune pe El pe locul 2;3 sau 4 alergind cu sufletul la gura mai intii la psihologi , naturisti, bioenergeticieni si altii asemnea .
Pt. toti care au cunoscut povestea lui Vasile si a Stasilenei cred ca ramine memorabila credinta absolut nestramutata in Dumnezeu , indiferent ce va urma sa se intimple . Eu insumi nu am mai vazut asa ceva !
Deja nu mai este un exemplu, o poveste , ci este o pilda !

Dumnezeu sa il odihneasca in pace cu dreptii pe Vasile , iara noua sa ne tina vesnic exemplul lui inaintea ochilor !

Last edited by zaharia_2009; 21.05.2012 at 15:33:02.
Reply With Quote