Citat:
În prealabil postat de Ekaterina
A te pocai in ultimele clipe, sau intr-un anumit moment al vietii, nu este un lucru usor si asta pentru ca pacatul ingroasa constiinta. Cel ce savarseste pacatul devine din ce in ce mai insensibil la bine, la frumos, la adevar si cu greu mai poate sa se schimbe. Asta este de fapt un lucru extrem de grav, cel ce toata viata si-a petrecut-o in propriile placeri si rautati, fara sa stie de legea lui Dumnezeu, nu are aceasta disponibilitate de a regreta raul facut si a cere iertare. Sunt multi oameni care traiesc fara Dumnezeu in aceasta viata pentru ca nu au avut ocazia sa-L cunoasca, iar atunci cand Il descopera regreta felul in care au trait(iar Dumnezeu nu le intoarce spatele, nu ar fi drept). Acest regret este autentic, este o durere a sufletului, o schimbare in profunzime si nu ceva de genul: traiesc cum vreau eu si cand consider ca e timpul, merg sa ma spovedesc si ma mantuiesc. Pe Dumnezeu nu-L putem pacali asa cum credem noi.
|
foarte bine spus....... sa nu se creada ca o simpla spovedanie si o pocainta doar cu vorba la sfarsitul vietii spala o viata plina de pacate...... nu avem de unde sa stim ca toti care se spovedesc inainte de moarte ajung in rai..... mai bine sa ducem o viata curata, plina de nadejde, de dragoste fata de aproapele nostru..... si sa nu mai ravniti la avutia altora..... nu aveti de unde sa stiti ca cel care v-a facut rau o duce bine... asta poate vrea el sa vada lumea, dar alta e situatia..... de fapt eu cred ca doamna alexandra vrea sa ii mearga rau acelei persoane...... mai bine sa o ignorati si sa va rugati pentru ea..... astfel o sa vina linistea... dar sa nu uitati de ispite, diavolul lucreaza mereu, e neobosit..... incercati sa suportati orice rau, orice problema care apare si in final Dumnezeu o sa tina cont de tot.... Doamne ajuta!!!!