Citat:
În prealabil postat de Illuminatu
Tu vrei sa spui ca ai crezut intr-un anumit moment in Iisus Hristos si, gata, te-ai rebotezat?
Oare viata ta inainte de "rebotezul" tau nu a fost influentata de credinta?
|
Ba da, a fost. Si inca foarte mult la un moment dat. Insa atunci cand am deschis Biblia pentru intaia oara Cuvantul scris m-a cucerit, m-a luminat si m-a adus inaintea lui Hristos ca inaintea unui Om inaintea caruia m-am pocait cu adevarat, in bratele caruia m-am aruncat cu toata fiinta mea. I-am jurat credinta pana la moarte si de atunci nu mai este pentru mine un Dumnezeu izolat in sfintenia Lui, sus in cer, ci Unul mai adevarat ca niciodata, mai aproape ca niciodata, Unul cu care incep si sfarsesc ziua. De atunci am hotarat sa Il marturisesc pe El in apa botezului ca Domn, Mantuitor si Dumnezeu. De atunci nu mai arunc cu "Doamne ajuta!" pe la colturi ci celor carora au vazut o schimbare in viata mea le marturisesc ca nu eu ci Domnul Iisus Hristos este Cel ce a facut si face aceasta.
Citat:
Poate ca nu ai avut ocazia sa ai copii botezati in Biserica Ortodoxa.
|
Am doi copii botezati in BOR. Cel mai mare, la varsta de 18 ani s-a (re)botezat atunci cand a realizat ca Domnul Iisus il cheama sa Ii fie credincios si ucenic.[/quote]
Citat:
Oprind botezul cu apa al copiilor, voi stati impotriva Domnului Hristos care a spus: „Adevăr, adevăr îți spun, de nu se va naște cineva din apă și din Duh, nu va putea să intre în împărăția lui Dumnezeu.."
|
Aduti aminte de talharul de pe cruce, si mai vorbim.
...este tarziu acum, plec la servici, revin...