View Single Post
Vechi 23.05.2012, 09:38:24
Illuminatu Illuminatu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.03.2012
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de galaditul Vezi mesajul
Off topic.
Aveti dreptate. Nu e buna, domnule! Cum sa creada un bebelus, intr-un botez pentru iertarea pacatelor si ce pacate sa i se ierte, ca urmare a credintei sale (pe care nu este in stare sa o aiba)? Cam incalcita treaba. Pai, se poate?

Mai sunt si alte puncte din Crez care nu sunt bune, pentru cei ca dvs., domnule. Dar nu este cazul sa le discutam aici.
Tu habar nu ai de lucrarea tainica a credintei.
Tu vrei sa desacralizezi cuvintele Scripturii: "8.Vântul suflă unde vrea și tu îi auzi glasul, dar nu știi de unde vine și nici unde se duce. Așa este cu tot cel ce e născut din Duhul“ Ioan 3.
Parca te si vad singur in bataia soarelui pe un camp presarat ici-colo cu cate un copac scorojit, iar vantul iti sufla prin plete si tu te minunezi de lucrarea Duhului Sfant si te tot intrebi de unde vine si incotro se duce.. Alea sunt campiile Elizee, galaditule, nu e Harul Sf.Botez.

Crezi ca asupra copiilor Duhul Sfant nu lucreaza?
Sau doar asupra copiilor care sunt la varsta "ratiunii" lucreaza Duhul Sfant? Pana atunci sunt lasati de izbeliste, nu-i baga in seama Duhul Sfant... Si apropo, copiii de adventisti la ce varsta devin rationali? Ca eu am auzit ca multi din ei nu mai apuca varsta "ratiunii" la voi in adunare.

Eu unul cred ca un copil botezat la ortodocsi e cu mult mai destept si dezghetat decat tine!!!

Last edited by Illuminatu; 23.05.2012 at 10:58:51.
Reply With Quote