View Single Post
Vechi 23.05.2012, 16:02:46
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de galaditul Vezi mesajul
Explicati-mi dvs. Scriptura. Aratati-mi (explicati-mi), din Scriptura, faptele si invataturile Sfintilor Apostoli, referitoare la cinstirea Maicii Domnului.
Iată un prim exemplu: Sf. Evanghelist Luca scrie, în Evanghelia sa, că Arhanghelul Gabriel i s-a adresat Fecioarei Maria cu cuvintele: "Bucură-te Marie, cea care ești plină de har !" Plecând de la această adresare, cum credeți că i se adresau apostolii mamei Mântuitorului lor ? Dumneavoastră vă adresați Maicii Domnului cu aceste cuvinte ?

Același evanghelist ne arată cum i s-a adresat Mariei Elisabeta: „Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecelui tău". Plecând de la acest fapt, cum credeți că i se adresau apostolii Mamei Mântuitorului lor ? Dumneavoastră vă adresați Maicii Domnului cu aceste cuvinte ?

Același evanghelist ne arată și cuvintele Maicii Domnului: "de acum mă vor ferici toate neamurile". Oare cum s-au adresat apostolii Maicii Mântuitorului lor, având în vedere aceste cuvinte ?! Dumneavoastră o fericiți pe Maica Domnului ?
Reply With Quote