View Single Post
Vechi 23.05.2012, 16:09:42
galaditul galaditul is offline
Banned

Data înregistrării: 08.05.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Iată un prim exemplu: Sf. Evanghelist Luca scrie, în Evanghelia sa, că Arhanghelul Gabriel i s-a adresat Fecioarei Maria cu cuvintele: "Bucură-te Marie, cea care ești plină de har !" Plecând de la această adresare, cum credeți că i se adresau apostolii mamei Mântuitorului lor ? Dumneavoastră vă adresați Maicii Domnului cu aceste cuvinte ?

Același evanghelist ne arată cum i s-a adresat Mariei Elisabeta: „Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecelui tău". Plecând de la acest fapt, cum credeți că i se adresau apostolii Mamei Mântuitorului lor ? Dumneavoastră vă adresați Maicii Domnului cu aceste cuvinte ?

Același evanghelist ne arată și cuvintele Maicii Domnului: "de acum mă vor ferici toate neamurile". Oare cum s-au adresat apostolii Maicii Mântuitorului lor, având în vedere aceste cuvinte ?! Dumneavoastră o fericiți pe Maica Domnului ?
Si totusi, nu aveti consemnata nici o fapta sau invatatura a vreunui Sfant Apostol referitor la cinstirea Maicii Domnului? Asa ceva as dori sa-mi aratati si sa-mi explicati. Nu este cazul sa ma plimbati pe dupa cires. Caci, mi-ati redat o intamplare cu Maria si ingerul si o intamplare cu Maria si Elisabeta.

P.S. Scriptura nu-i atribuie niciodata rolul de arhanghel, lui Gabriel. Se spune "ingerul Gabriel".
Reply With Quote