View Single Post
Vechi 23.05.2012, 17:44:25
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Scuza-ma, dar ce legatura are ceea ce eu am scris cu ceea ce ai raspuns tu? N-am inteles aluziile la Yannaras, eu n-am vorbit de erezii si ce ai spus tu, citandu-l pe el.

@Zaharia: oamenii sunt ridicoli doar atunci cand incearca sa para ceea ce nu sunt. Sper sa va reveniti. Dumnezeu sa va ajute!

p.s exemplele nu sunt luate din nicio carte, ci sunt subiecte discutate pe forum, la diverse topice.(exemplul 1 e de la alte religii/despre stilisti) Intotdeauna am postat sursa, atunci cand am inclus in postari articole sau citate (a se vedea topicele deschise de mine). Daca acum nu apare o sursa, inseamna ca nu am citat pe nimeni, logic,nu?
Ma scuzati, dar din momentul acesta am sa va ignor, pentru ca discutiile cu d-voastra nu ma ajuta in zidirea personala.
Hm, incercati sa jucati tare ! Jucati !

Si ziceti ca vreti sa va ziditi !? Ziditi-va , da , da , ziditi-va ! Si sa nu acceptati sau chiar sa dezavuati fundamentalismul ortodox , ca nu este bun ! Nu, nu , nu este bun !

Citeam deunazi in ziarul "Luceafarul luminii" ca raiul este plin de yoghini, de brahmani, de zen-isti, de zoroastristi, de mormoni si de new age-isti si si de citiva ortodocsi. Ca de aceea a venit Hristos in lumea aceasta ca sa invete asane si sa fie pozat in lotus deasupra pamintului , in levitatie ! Dar si pt. a spune pamintenilor sa nu mai fie asa intransigenti , ci daca se poate mult mai cumsecade ca sfintii parinti , de care deja ne este lehamite !

Sa ne zidim , da, da , sa ne zidim !

Last edited by zaharia_2009; 23.05.2012 at 17:57:00.
Reply With Quote