View Single Post
Vechi 24.05.2012, 00:18:02
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
In urma cu niste luni ai deschis un thread numit "Suferinta ". Ai postat asta :
<<Suferinta Va salut pe toti, numele meu este Ovidiu si am 26 ani. Sufar f mult din dragoste, am avut o relatie de 5 ani, au fost cei mai frumosi ani din viata mea. In ultimii ani ma facut sa ma apropiu tot mai mult de Dumnezeu, eram tot mai implinit, pana in momentul cand mi-a spus ca nu mai simte iubire pt mine, ne-am despartit cam de peste 1 an, mai vorbim la tel, dar ea nu stie ca sufar f mult ca nu mai suntem impreuna. Mai nou mia zis ca e din nou imdragostita, de un baiat de la departare, e un chin tot mai mare pt mine, am incercat sa o uit dar nu pot, am fost si cu alcineva dar nu o iubeam parca nu mai am o picatura de iubire pt alta fata. Imi vine sa-mi iau zilele nu mai sunt eu cel dinainte. Cu lacrimi in ochi va rog pomenitima la rug voastre sa-mi gasesc alinarea si sa nu fac ceva rau, oricum sunt cel mai pacatos si nu merit mare lucru. Cu drag Ovidiu>>

Te-a durut in cot de threadul deschis si ai plecat , dar ai revenit cu o noua inventie !

Sper ca de asta data vei reusi sa constientizezi ca-ti bati joc de noi , dar . . .
Noapte buna !
Acesta este link-ul cu "suferinta " prima :http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=13250