View Single Post
Vechi 24.05.2012, 08:03:14
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Nu nesocotim intelepciunea inaintasilor nostrii ci pur si simplu noi suntem mai cumsecade decit ei . Ce nu este clar ? Si se cheama probabil ca astfel nu suntem ortodocsi anacronici .

Un exemplu asemanator cu copilul somalez au mai incercat sa speculeze maicumsecadistii inaintasilor prin jenantul exemplu cu Gestapoul si evreii din podul casei , la care au obtinut un raspuns tot cum nu se asteptau . Si au tot insistat pina li s-au inmuiat picioarele si apoi au gasit ce cautau . Defapt , in spatele insistentei maladive cu acest exemplu era altceva , care din cite vad inca nu si-a gasit leacul .

Cred ca si acum se invirte cam tot pe linga asa ceva.

' Om mai vedea !
Nu era mai simplu un răspuns la întrebare ?

De unde încrâncenarea aceasta de a vă eschiva de la un răspuns simplu ?

La profilul dvs. scrie "misionar ortodox". Bine. Să presupunem că, în calitate de misionar, ați merge într-un loc în care ortodoxia nu a ajuns încă și ați predica Evanghelia. Unul dintre cei cărora le predicați vă întreabă: "Bine, dacă eu mă convertesc am o șansă să mă mântuiesc, dar tatăl meu, la care în timpul vieții n-a ajuns niciun misionar ortodox, ce soartă are ? Va arde în Iad o veșnicie ? De ce nu a ajund niciun misionar ortodox ? El nu a meritat să fie mântuit ?"

Ce îi răspundeți ?

Last edited by MihaiG; 24.05.2012 at 10:39:48.
Reply With Quote