View Single Post
Vechi 24.05.2012, 10:21:09
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Aveți un topic dedicat pentru tema acesta, aduceți-vă valoroasa contribuție acolo, nu aici unde discutăm alt subiect. Mulțumesc.

Mulțumim, nu este nevoie! Aveți ocazia aici să dovediți ontopic ceea ce s-a cerut cu insistență: Cazuri biblice în care apostolii ar fi adus cinstire, preacinstire (cu tot ce implică aceasta: slujbe, lumânări, candele, tămâie, temeneli, icoane, etc.) maicii Domnului. Aduceți aici "zeci de astfel de exemple" și vă vom mulțumi nespus!

Toate cele 28 de puncte fundamentale de doctrină adventistă, au această confirmare. În schimb, dogma dumneavoastră (ca să ne referim doar la închinarea la fecioara Maria) nu are această confirmare biblică. Demonstrați-mi că greșesc.

Orice creștin va da socoteală pentru învățături ori practici nebiblice. Inclusiv catolicii și adventiștii
Iarasi deviati. ATITA VREME CIT NU AVEM CA FUNDAMENT DE CREDINTA PRINCIPIUL "SOLA SCRIPTURA" NU-MI CERETI VERSETE CARE SA CONFIRME CEEA CE MA INVATA TRADITIA bISERICII SI SFINTII NOSTRI.

Daca printre cele 28 punte ale doctrinei dumneavoastra se afla "Dumnezeu Tatal=Dumnezeu Fiul= sfintul arthnaghel Mihail", sau "Painea pe care o fringe preotul in timpul Sfintei Liturghii nu este Trupul Domnului" pentru mine e suficient sa stiu ca predicati minciuna.

Referitor la practicile nebiblice pentru care vom fi judecati: puteti sa-mi dati exact versetul care indica acest lucru? A, da, nu exista, stiu deja.
Reply With Quote