Citat:
În prealabil postat de lore86
Poate eu sunt mai neputincioasa, dar copiii mai multi iti ocupa tot timpul.De multe ori din cauza oboselii abia ai timp si putere ptr un Doamne ajuta.
|
Nu știu cum este să ai 3 copii și să îl aștepți pe al 4-lea. Mare binecuvântare s-a pogorât peste famila ta Lore. Mă gândesc că majoritatea timpului ți-l dedici familiei, în special copiilor tăi. Dar nu uita de Cel ce le-a dat viață, de Cel ce te-a binecuvăntat cu ei, pe Cel ce te ajută în toate și fără de care nu ai putea mișca un ac. Așadar o mică rugăciune o putem avea cu noi oriunde am fi...în timpul zilei când suntem foarte încărcați cu munca ne putem opri un minut și să ne înălțăm mintea la Dumnezeu mulțumindu-I pentru ajutor sau rugându-L să ne ajute ... "Slavă Ție, Doamne", "Mulțumesc Doamne", "Doamne ajută".
În cazul unei munci fizice, spre deosebire de cea intelectuală, este mai ușor să ne rugăm în timp ce mâinile lucrează. "Doamne Iisuse Hristoase miluieste-mă...".
Și ca să întăresc mai bine ideea am să-l citez pe părintele nostru drag:
"Silește-te ca și în mijlocul ocupațiilor să găsești măcar câteva minute pentru ca să te întorci cu gândul și cu rugăciunea plină de evlavie către Acela care binecuvântează munca cinstită și dă izbândă lucrului bun.
Roagă-te și lucrează! Tu nu ești creat pentru pământ, ci pentru cer. După ostenelile și grijile vieții, ridică-te sus cu mintea și cu inima, revarsă-ți înaintea lui Dumnezeu sufletul în rugăciuni și mulțumiri. Roagă-te! Aceasta este datoria ta, slava ta, fericirea ta. D
e la muncă treci la rugăciune, de la rugăciune la muncă! Roagă-te și muncește!"
Citat:
În prealabil postat de lore86
Sincer spun, e cel mai mare dar pe care mi l-a dat Domnul. Si prin mila Lui, ne vom bucura in curand de cel de-al patrulea trandafiras in frumosul buchet al vietii noastre.
|
Să ai parte de o sarcină ușoară!
Dumnezeu să vă biecuvânteze! Maica Domnului să vă ocrotească!