Citat:
În prealabil postat de delia31
Interesant! Struto-camila penticostalo-adventista! Asta e zeul vostru care va minte ca Dumnezeu are o comuniune cu sfintii doar pe timpul vietii lor pamantesti, iar in momentul trecerii din aceasta viata, rupe brusc relatia in duh cu ei, intra in non-comuniune, oricat de sfanta le-ar fi fost viata.
De parca Dumnezeu trebuie sa astepte pana la Parusie ca sa-si continue comuniunea in duh cu sfintii Lui, in conditiile in care El e exclusiv in afara timpului.
Stiu ca stiti sa dati citate din Scriptura, dar le ce va foloseste ca stiti Biblia PE DINAFARA, daca n-o intelegeti PE DINAUNTRU?
|
ei au trecut peste partea asta : Iar cei unsprezece ucenici au mers în Galileea, la muntele unde le poruncise lor Iisus.
Și văzându-L, I s-au închinat, ei care se îndoiseră.
Și apropiindu-Se Iisus, le-a vorbit lor, zicând: Datu-Mi-s-a toată puterea, în cer și pe pământ.
Drept aceea, mergând, învățați toate neamurile, botezându-le în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh,
Învățându-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă, și iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârșitul veacului. Amin.