View Single Post
Vechi 25.05.2012, 12:57:26
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de floricica Vezi mesajul
Corect si intru totul de acord.Una vorbim si basca ne intelegem.Ce-am spus eu si ce sir lung de polologhii ati postat dvs.! pana la urma n-am inteles unde era contradictia mea cu invatatura ortodoxa. Dar sa revenim. Fiecare la oile sale. Important este sa ramanem in pace si sa nu ne tulburam. Daca posibilitatile dvs. sunt foarte mari incercati sa intelegeti si pe cei cu posibilitati mai reduse, daca se poate cu duhul blandetii si fara a incerca sa va victimizati doar de dragul luatului la misto. Astfel, vazand Maica Domnului rabdarea si bunatatea dvs va mijloci la Fiul Sau si rasplata dvs va fi mare in ceruri.
Aceeasi pace si bucurie intru Domnul va doresc si eu!
Ma surprindeti profumd ! Adevarat ca basca vorbim , basca veselim !.
Ma surprinde deosebit cum ca ati inteles ca eu vizam o incompatibilitate a dvs. cu ortodoxia !
Eu v-am pus initial o intrebare : daca altii de alte credinte (si reveneam cu exemplul copilului somalez nebotezat ortodox) se pot mintui ?
Iar la punctul " NB" si dadeam exemplu de infocati ai acestui thread , infocati in explicarea a cine este MD si cum se cinsteste , pt. ca pe alt thread sa se manifeste ca ecumenisti adevarati . Adica va exemplificam incompatibilitati si va ceream parerea vis-a-vis de credinta pe care o aveti . Adica, mai departe , un ortodox atit de infocat de MD poate fi si ecumenist , crezind ca unul care nu are nici o treaba de cinstire a Ei, se mai poate mintui (vezi exemplul copilului somalez )?
Si in final v-am intrebat ce intelegeti deci prin dreapta ctedinta si ati raspuns, din punctul meu de vedere , neinspirat .

Dar de aici si pina la a intelege ca fac mindrie de cite cunostinte am eu sau ca vorbesc la misto la adresa dvs. , ori ca va declar ca fiind cu cunostinte mai reduse , ori ca ma victimizez ... este clar ca ne-am inteles ca turcul cu pistolul ! M-ati inteles prost rau de tot .
Ma indispune , cu disgratie, modul in care intelegi cuvintul scris ! Sau chiar daca nu m-ati inteles puteati cere lamuriri decit sa intelegeti ca as face mindrie si misto .
Defapt , din moment ce intelegeti ca poliloghie raspunsul meu ... inteleg despre ce este vorba !

Va rog sa ma iertati ... ca ati inteles astfel !

Last edited by zaharia_2009; 25.05.2012 at 13:04:31.
Reply With Quote