Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Se știe că de la venirea lui Antihrist pînă la sfîrșitul lumii vor trece 7 ani - și el nu a venit încă la putere.
|
Da? eu stiam de 3 ani jumate ca o similitudinea cu perioada de propovaduire a lui Hristos.(ambii se vor naste dintr-o evreica, doar ca Domnul s-a nascut din Fecioara iar celalat dintr-o desfranata, ambii isi vor incepe lucrarea in chip vazut la 30 de ani, ptr o perioada de 3 ani si jumatate etc)
Citat:
Doar merge vorba că atunci, pe 21, va începe o nouă eră artificial indusă omenirii, o perioadă de confuzie generală, de haos și anarhie, de necredință șamd. A se înțelege că ziua aceea de vineri va presupune sfîrșitul normalității (așa cum este înțeleasă astăzi normalitatea, nu cum ar trebui să fie).
|
Interesanta exprimare. In logica exista un principiu: negarea unei negatii inseamna de fapt afirmarea ei.
Acum daca sfarsitul nenormalitatii se va sfarsi ar insemna sa inceapa normalitatea, nu? Adica nenormalitatea ptr cei nenormali. Eu personal cred ca haosul se va instaura pic cu pic...Depinde de atitudinea noastra cat de repede se va face. Daca vom continua sa ramanem normali si sa ne sustinem normalitatea, probabil ca procesul se va intarzia. Daca vom marturisi si noi ca cei multi, probabil ca anarhia, in primul rand spirituala, se va instaura cu succes.