View Single Post
Vechi 25.05.2012, 16:25:40
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de floricica Vezi mesajul
Exista zeci de scrieri ale celor indreptatiti sa spuna daca cei de alte credinte au sanse de mantuire sau nu. Daca ar fi sa-mi dau cu parerea, totusi, as zice ca au mai multe sanse sa se mantuiasca ecumenistii infocati aparatori ai Maicii Domnului decat sectantii care nu o recunosc pe Maica Domnului ca fiind Imparateasa cerului si a Pamantului si nu Ii dau cinstea care I se cuvine.
Ma vad nevoita sa-mi cer iertare pentru faptul ca v-am indispus si v-am produs disgratie, cu atat mai mult cu cat astazi e si zi de post. Promit ca pe viitor sa citesc de sapte ori si sa scriu o singura data(daca am ceva de spus) atunci cand e vorba de raspunsul la postarile dvs.
Da, sora, am inteles. Iti multumesc ! Sa fim cu pace si sa ne vedem de treburile noastre .
Va consider cererea de iertare si procedez in consecinta . Nu va necajiti pt. atit . Dar cred ca tipul cu mistoul nu sunt eu .

Nu pierdeti din vedere : mi-ati produs disgratie nu disgreata . Disgratia si greata nu sunt aceleasi lucruri, chiar daca este zi de post sau nu ! cautati sa intelegeti ce vorbesc cu dvs. altminteri raspunsurile sunt apropiate dar nu corespunatoare .
Este o propunere , nu este musai sa va conformati . Se poate rezolva si prin retragerea din conversatie(si aici vorbesc despre mine nu despre dvs.- ca sa va fie fara echivoc !) !

Oricum , nu mai conteaza .

Pace si bucurie !