View Single Post
Vechi 25.05.2012, 20:46:16
danielaolaru danielaolaru is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.05.2012
Exclamation Psaltirea si incercarile grele ce urmeaza

In timpul Postului Pastelui am citit intreaga psaltire de doua ori, am tinut tot postul, m-am rugam mai mult noaptea din cauza unor probleme de sanatate ale mele si ale fiului meu de 2 ani.
In seara Invierii, fiul meu nu se simtea prea bine si "ceva" m-a indemnat sa-l duc la spital, sa nu mai astept alte zile cu tratamentul ce-l urma. Asa am descoperit in noaptea Invierii suferinta adevarata a fiului meu, o complicatie la o viroza mai veche ce s-a lasat cu o pseudopneumonie (fara simptome specifice) si pericardita (lichid in jurul inimii) pe care nici un doctor pana atunci nu le-a diagnosticat. M-am internat cu fiul meu cand la biserica toti luau lumina.
Poate unii interpreteaza asta ca pe o incercare grea ca urmare a citirii psaltirii, dar eu STIU ca Domnul mi-a ascultat rugaciunile si m-a indrumat sa fac ceea ce trebuie cu fiul meu chiar in noaptea cu cea mai mare putere.
Am patimit 2 saptamani din noaptea Invierii in spital, dar daca nu faceam asta ar fi fost urmari grave pentru fiul meu.
Multumesc, Doamne!
Mai stiu ca Domnul nu ne da mai mult decat putem duce. Asa ca nu trebuie sa ne temem de ispite si incercari, ca tot Domnul ne ajuta sa iesim din ele mai intariti.
Fiul meu a iesit intarit din experienta asta, chiar daca are doar 2 ani si s-a vindecat de sus-numitele grave complicatii la plamani si inima. Multumesc, Doamne, ca mi-ai luminat mintea si mi-ai dat curaj sa-l salvez pe fiul meu.
Psalmii sunt minunati si voi citi in continuare psaltirea. Toate prin cate voi trece vor fi spre folosul meu si al celor dragi, caci nu ne poate pedepsi Dumnezeu pentru rugaciunea psalmilor. Or, mai degraba se bucura diavolul daca ne speriem de cele intamplate si incetam a citi psalmii care il ranesc si-l indeparteaza din viata noastra.
Nu va temeti, Dumnezeu este cu noi.
Rugati-va neincetat si iubiti mult!
Doamne ajuta!
Reply With Quote