View Single Post
Vechi 25.05.2012, 22:51:32
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
Atunci nu e dezlegare nici la vin, dar mai la bere?
Ups,nici n-am realizat Eh,vad eu ce o sa fac,in niciun caz n-o sa tremur de teama ca vine 'al rau si ma ia

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Ești în căutare?
Hmm... da si nu prea

Citat:
Succes!
Multumesc!

Citat:
Nu crede nimeni de pe acest forum [sper] că ziua Judecății de Apoi este 21 decembrie anul ăsta. Se știe că de la venirea lui Antihrist pînă la sfîrșitul lumii vor trece 7 ani - și el nu a venit încă la putere.

Doar merge vorba că atunci, pe 21, va începe o nouă eră artificial indusă omenirii, o perioadă de confuzie generală, de haos și anarhie, de necredință șamd. A se înțelege că ziua aceea de vineri va presupune sfîrșitul normalității (așa cum este înțeleasă astăzi normalitatea, nu cum ar trebui să fie).
In cel mai rau caz sunt si eu partial deacord cu ce ai scris. Adica nu zic ca pe 21 decembrie o sa fie sfarsitul lumii,in niciun caz,insa nu e exclus sa fie vreun eveniment de proportii globale: razboi,cutremur etc.
Repet,nu sunt vreun fricos care traieste cu teama asta,insa e ceva plauzibil. Gen proiectul BlueBeam. 21 decembrie ar fi cea mai oportuna data de a-l pune in aplicare,nu?

Oricum noi sa fim sanatosi.
Reply With Quote