View Single Post
Vechi 25.05.2012, 23:00:53
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
...forumul nostru crestin si ortodox !

Bre, sad de o vreme in coltu' lu' umbra, si ma tot minunez in troglodenia lu' io, de ce'mi mai vaz(?) ochii lu' io, pe fotumu' ista.
Babilonie, babilonie, de trii ori babilonie.
Bre, nu stiu de ce, da' ma'ncearca asa o stumpare di ma da in plans cu muci, nu alta. Parca'mi vini bre, sa pun mana p'un retevei...si(aicisa sa nu sariti de c..r in sus, in stupoarea indignoasa a lu' voi), sa'mi aplic una, gospodareste di alfel, in...moalele lu' teasta lu io, care'i si seaca pi deasupra, din momentu' ci si mira d'atata babiloneala.
Bre, cred ca'i momentu', sa mai luati si domniili voastre o pauza di reflectare.

p.s. persiflarile, zicirile de "ghini" la adresa lu' originea lu io, sunt permise ,daca nu chiar incurajate.
Ma scuzati,dar nu inteleg...
Despre ce anume este vorba?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote