View Single Post
Vechi 25.05.2012, 23:10:43
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit 99, ucenicul

REGULAMENT FORUM:
http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3
12. Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa !

Orice denigrare la adresa Fecioarei Maria o puteti face pe forumuri adventiste, respectiv penticostale, nu aici!
Orice luare in deradere a "fecioriei" ei o puteti face alaturi de fratii d-voastra, pe forumurile voastre, nu aici!

Citat:
Nutucutu: Imi cer scuze ca intervin in discutie, insa am o rugaminte la dumneavoastra: daca aveti prieteni crestini ortodocsi, pe care ii pretuiti si ii iubiti, ati putea, din dragoste si pretuire pentru ei, sa nu mai atacati si denigrati ceea ce au acestia mai sfint? Ma alatur si eu rugamintei userului Delia31 si va rog acelasi lucru: daca nu puteti sa o iubiti, sa o pretuiti si sa o cinstiti pe sfinta Fecioara Maria, macar nu o denigrati; nici pe ea si nici pe cei care o cinstesc. Dupa cum spunea si userul Delia31, tot ce au mai scump unii crestini, dupa Domnul nostru Isus Cristos este sfinta Fecioara Maria. Postarile dumneavoastra, chiar daca considerati ca sint corecte, sint jignitoare la adresa aceleia care L-a nascut pe Domnul nostru Isus si la adresa acelora care o cinstesc.

Last edited by ioanna; 25.05.2012 at 23:14:59.
Reply With Quote