View Single Post
Vechi 25.05.2012, 23:36:11
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
REGULAMENT FORUM:
http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3
12. Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa !

Orice denigrare la adresa Fecioarei Maria o puteti face pe forumuri adventiste, respectiv penticostale, nu aici!
Orice luare in deradere a "fecioriei" ei o puteti face alaturi de fratii d-voastra, pe forumurile voastre, nu aici!
De acord,de multe ori m-am gandit sa-mi fac cont pe forumuri neoprotestante pt a ma infiltra in discutiile lor si a-i deranja la ei acasa,dar practic nu am timp fizic pt 2 forumuri si nici impulsul de a ma pierde in discutii contradictorii intre diverse confesiuni.

Eu sincer ma intreb de unde atata dorinta de a activa zilnic si neobosit pe un forum,altul decat cel care-ti impartaseste crezurile,religia??Nu este mai ziditor sa-ti folosesti timpul si sa te dedici cunoasterii religiei tale?

Tocmai constatasem ca subiectul inceput de Strajerul era unul interesant,captivant de urmarit pana cand a intervenit bruierea pe forum.Chiar si discutiile intre confesiuni sunt binevenite cu conditia sa nu depaseasca unumite limite fragile.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote