View Single Post
Vechi 26.05.2012, 01:55:17
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

eu am absolvit liceul acum patru ani.... nu sunt de acord sa se scoata orele de religie din scoli.... de la gimnaziu pana la liceu, copii trebuie sa fie macar 50 de minute cu gandul la Dumnezeu in acele ore.... toti care spuneti ca nu vreti sa stea copilul vostru acele 50 de minute in clasa, de ce nu le interziceti copiilor sa mai stea pe internet, sau in fata calculatorului unde sigur nu invata lucruri bune..... cate ore pe zi stau pe facebook sau internet??? sau orele da matematica la ce le folosesc in viata???? cati va mai amintiti ce a-ti inavatat la matematica in liceu??? credeti ca la acele ore ei invata lucruri negative???? daca ar retine macar jumatate din ce li se preda acolo, tara noastra ar deveni mult mai buna.... haideti sa nu mai fim ipocriti, pentru ca acele ore au un rol foarte important... eu am avut un profesor atat de sever incat tremuram la acele ore, am ratat doi ani bursa de merit pentru ca nu reuseam sa scot media mai mult de 6 la religie, dar totusi iubeam acele ore.... ii sorbeam fiecare cuvant pe care il scotea, despre Dumnezeu, am invatat niste rugaciuni pentru care ii multumesc si acum..... si ca sa vedeti cum e viata, dupa terminarea liceului viata m-a adus din nou in preajma lui, si am devenit prieteni foarte buni.... Lasati copii sa participe la orele de religie.... nu are cu ce sa le dauneze in viata... poate asa mai uita 50 de minute de discoteci, internet, facebook, tigari si alte lucruri daunatoare.... iertare... Doamne ajuta!!!

Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!!!

Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, mantuieste-ma pe mine pacatosul!
Reply With Quote