Subiect: cenzura
View Single Post
Vechi 26.05.2012, 22:29:43
ucenic ucenic is offline
Banned

Data înregistrării: 07.05.2010
Locație: Ploiesti
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ucenic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de weareready Vezi mesajul
We Are Ready - pentru ca asa cum vechii greci, egipteni, coptici - toti laolalta denumiti eretici dupa consiliul de la Niceea in 325... dezbateau aceste subiecte. nu le dezbateau pentru a distruge ceva ci din contra...impreuna sperau sa gaseasca raspunsuri.
Am inteles. Multumesc pentru detalii.

Eu cred ca raspunsuri in Scripturi nu au cei care isi pun mintea ci mai degraba cei ce-si pun inima sa inteleaga.

Cum vine asta? Exemplul meu.

Personal, eu sunt asa cum imi este si ID-ul, un "ucenic" al lui Iisus Hristos. Eu Il cred pe El, L-am primit pe El in inima mea, ma supun Lui, ma pocaiesc inaintea lui si in toate primesc bucurie din partea Lui. El este Domnul (Stapanul) meu, Mantuitorul meu, Invatatorul meu, El este Gloriosul meu Dumnezeu care m-a rascumparat din mocirla vietii de pacat si m-a asazat intr-o stare dupa voia Sa.

Eu alunec si cad adesea din pozitia aceasta binecuvantata insa El prin Duhul Sau ma avertizeaza, daca nu iau seama ma mustra si daca nu ma trezesc ma pedepseste. Si asta pentru ca ma iubeste si ma vrea cu gelozie pentru Sine, in vesnicie. Atunci eu ma pocaiesc, ma tanguiesc si stiu ca El este credincios si drept, si ma iarta.

Acesta sunt eu si acesta este Domnul meu. Nu sunt o persoana religioasa ci mai degraba una care a inteles ca mai presus de o teologie, un rit sau o forma de inchinare Dumnezeu vrea inima mea, vrea de la mine o relatie vie, ca intre Tata si fiu.

Aceasta am inteles eu din Cuvantul Sau. De aceea, scotocitul meu prin Scripturi nu este trecut prin filtrul analitic al mintii ci mai degraba prin filtrul dependentei de Cuvantator, Dumnezeu care a inspirat in om Scripturile.

Last edited by ucenic; 26.05.2012 at 22:35:50.
Reply With Quote