View Single Post
Vechi 27.05.2012, 00:35:11
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

O cunosc personal, am fost impreuna in liceu in cateva excursii la Manastiri. Stiu mai multe despre ea de la o prietena foarte buna, care a ajutat-o mult in momentele grele prin care a trecut.

Mama ei nu a vrut sa o creasca si a lasat-o in grija bunicii, tatal a recunoscut-o si i-a platit o pensie alimentara pana a terminat liceul (din care s-a intretinut singura) si atat. Dupa moartea bunicii a ramas in casa impreuna cu un unchi. In clasa a 12 a s-a imbolnavit de tuberculoza (asta s-a intamplat in anul 2003) si unchiul nu a vrut sa o mai primeasca in casa de frica sa nu ia si el.

A stat internata o lunga perioada si cu ajutorul lui Dumnezeu, s-a vindecat complet, a descoperit boala la timp. Specific ca este complet vindecata, o poate dovedi cu analize la zi ( cei din Centrul in care se afla i-au facut un set intreg, altfel nu o primeau).

Dupa ce a iesit din spital s-a casatorit cam pe graba, cu un baiat care parea om bun la inceput, a fost cam fortata de imprejurari, nimeni nu o primea tinand cont si de problema ei de sanatate. In 2008 a nascut un baietel. Este divortata de un an.

Este o fata muncitoare, cooperanta, dispusa sa se angajeze. Isi doreste sa poata sa se intretina si sa isi creasca baietelul. Este o fata normala, curata, educata, nu a stat niciodata in strada, nu are probleme psihice, de paduchi, raie si infectii nu se pune problema. Daca ar fi fost singura (fara copil) s-ar fi descurcat, s-ar fi angajat si ar fi stat cu chirie, dar problema este ca nu a gasit o solutie pentru baietel ca sa poata sa munceasca.

Eu sunt impresionata de cazul ei, de aceea m-am si implicat mai mult (o fac oarecum si in memoria prietenei mele). Pot lasa pe privat si un nr. de telefon unde poate fi contactata.

P.S. Centrul in care se afla acum o sa o mai tina doar o luna (deoarece nu are buletin de Bucuresti), eu am vorbit cu cateva personae pentru ea, sa o ia in spatiu (in felul acesta ar putea sa mai ramana acolo o perioada + poate beneficia si de alte servicii sociale in Bucuresti, primaria ar putea sa o ajute pentru cateva luni cu plata chiriei, locuinta social) dar nu am inca un raspuns afirmativ.
Reply With Quote