Citat:
În prealabil postat de ioanna
Cica ea (Eniko) "iesea din trup" si vedea ce era pus pe masa. Acuma, pentru rating, DD-ul cred ca era in stare de orice. Si mai scotea si niste zgomote ciudate (un fel de suierat), dupa mine pura "vrajeala" ca oamenii sa creada ca ea paraseste trupul :) Bineinteles ca le ghicea pe toate. Am vazut-o de doua ori, m-a bufnit rasul si am butonat pe alt canal.Cand telespectatorii au rugat-o sa "iasa din trup" fara a-si pune toate fularelele alea pe cap (ca alea faceau senzatie), ea a spus ca nu poate, ca arata hidos, ca i se transforma fata si tot felul de vraja lexicala ne-a spus madamme Eniko.
Am gasit-o :) Ildiko, nu Eniko. In fine http://www.youtube.com/watch?feature...&v=H5uxG608lFE
|
daca acest caz ar fi singular, poate ca as fi de acord cu opinia dumneavoastra, insa mai exista astfel de cazuri raportate de persoane serioase demne de incredere, nu gen "DD"; astfel B.P.Hasdeu in cartea sa "Sic Cogito", face referire la studiile stiintifice ale unor cercetatori francezi care descriu exact acelasi fenomen (persoane care reuseau sa citeasca chiar fraze elaborioase fiind legate la ochi, sau obiectul respectiv era depus intr-o cutie inchisa ermetic), imi aduc aminte de un caz descris in cartea amintita, cand o tanara reusea sa citeasca cu ajutorul talpii piciorului, printr-un punct anume (pielea era mai rosiatica in zona respectiva).