View Single Post
Vechi 27.05.2012, 17:30:03
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

http://www.oradereligie.ro/

Rugaciuni create de copii:

Rugă către Sfânta Treime:

"Doamne, Iisuse Hristoase si Duhule Sfinte, Te rog sa ai grija de mine, sa fiu un copil cuminte, destept si credincios. Imi pare rau ca uneori am uitat ca ruga sa o spun. Fara Tine nu putem Trai si face nimic, deci ajuta-ne! Da un acoperis oamenilor sarmani si mancare celor infometati. Iti multumesc pentru familia si colegii pe care mi i-ai dat. Te rog sa ma ajuti sa traiesc ca un adevarat crestin pana la sfarsitul vietii mele!" Autor: Teleasa Miruna, Scoala nr. 143, Sector 5, Bucuresti, clasa a IV-a A.

Dragă Dumnezeu:

Dragă Dumnezeu,
Te rog ocrotește-mi familia.
Ai grijă de cei care mă iubesc
Și de cei care nu mă iubesc
Și îi ajută pe cei bolnavi și săraci.
Și Te mai rog încă ceva
Pentru iubirea Ta
Te rog să mă ierti
Pentru tot ce am greșit
Și pentru tot ce am nesocotit.
Amin
Autor: Bisericescu Elena, clasa a V-a A, Școala nr. 143

Rugaciune:

Doamne Dumnezeul nostru, Cela ce esti in Treime inchinat si slavit, cu smerenie Te rugam sa ne dai sanatate, sa ne luminezi mintea pentru invatatura, sa ne indrumi pe calea cea buna, sa ne daruiesti spor in cele de folos noua, pace si iubire pentru semenii nostri. Fa ca viata noastra pe acest pamant sa fie lina si frumoasa, iar la sfarsit sa avem parte de lumina Ta nepieritoare.
Iti multumim pentru toate cele primite in dar de la Tine!
Autor: Mayer Calin, Scoala nr. 143, Sector 5, Bucuresti, clasa a IV-a A.

Dumnezeu:

Dumnezeu este extraordinar de Bun. Este rabdator si foarte iubitor. El a creat lumea. L-a facut pe om sanatos si fara afectiuni. Vrea sa fim sanatosi toti. El ne indruma pe calea cea mai buna. El nu e vinovat ca noi suferim, ne imbolnavim. Noi ne facem rau singuri si unii altora! Autor: Pirvescu Denisa, Scoala nr. 143, Sector 5, Bucuresti, clasa a III-a A.

nu-i folositoare oare ora de religie ?

Last edited by antiecumenism; 27.05.2012 at 17:37:45.
Reply With Quote