View Single Post
Vechi 27.05.2012, 23:01:00
tikkun_olam tikkun_olam is offline
Banned

Data înregistrării: 27.05.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Mihnea, de ce nu răspunzi subiectului acestui thread , ci joci rolul de moderator ? Joci dublu, triplu, domnule , iar rolul dumitale pe acest forum este bine stabilit de superiorii dumitale , dar puțin îmi pasă ! Vrei să dezbini , te rog , ai greșit adresa . Calitatea ta de musafir te obligă, așa că te rog să fi vertical , cât îți permite misiunea dumitale de aici .
Cred că aici ați lovit unde doreați de fapt să loviți de la bun început. Și nu sunteți lipsit de dreptate. După cum bine ați sesizat unii sunt pre(a)ocupați cu tentativele de prozelitism viclean pe care ți-l pasează cu politețe și cu zâmbetul pe buze în loc să fie preocupați cu întoarcerea atâtor catolici prăpădiți și înglodați în tot felul de păcate și de perversiuni. Spunea cineva că cel mai mare păcat al catolicilor este lipsa de Dumnezeu, creștinismul lor fals, ipocrit, și cu tendința de a îi controla pe alții (nu pe ei înșiși) de orice păcat, de orice abatere, de orice ieșire din normele trasate de la centru. După cum vedeți ei în loc să se ocupe cu cancerul și cu infecția care roade de mult timp corpul lor ecleziastic, ei se ocupă cu trâmbițări ieftine și care mai și sună al dracului de rău în fața celorlalți. Există unii care au o pasiune bolnavă pentru numerologia catolică (200 și nu știu câți de papi, etc) și pentru trâmbițarea în gura mare, pe toate ulițele și ca să îi audă cât mai mulți oameni (și dacă se poate cât mai mulți care nu sunt din tribul lor catolic unde pe post de mare guru și șef de trib este papa) de cât sunt ei de străluciți dar nu au umilința să își mai vadă și de mizeria și de pospaiul de creștinism care îi caracterizează până în măduva oaselor. Pentru ei, catolicii, nu știu dacă ați observat, întotdeauna sunt alții cei care trebuie să se schimbe, să intre în standarde; fariseismul, falsitatea, "zgomotul" fals, lătratul împotriva celorlalți care, vezi Doamne, nu vor să îi înțeleagă că ei le vor binele cu forcepsul, toate astea sunt pentru ei ca o a doua natură. Cu cît sunt mai lipsiți de mântuire interioară, cu atît sunt mai lătrăi și mai agresivi în afară (dar o fac cu falsă politețe și cu zâmbetul pe buze ca să nu se vadă pofta nemăsurată, moștenită de la romanii imperialiști, de a sta cu bocancii pe gâtul altora spunându-le că așa le este cel mai bine pentru "mântuire"); nu știu dacă și pe acest forum lucrurile stau așa pentru că sunt foarte recent, dar în general știu atitudinea de "gură mare" a catolicilor "rupți în fund".

Citat:
Acum îți ascult pledoria despre rușinea și dezastrul în care se află b.c.
Dar nu este vorba despre nici un dezastru în Biserica Catolică. Ați văzut cumva ca vreun catolic să vorbească despre vreun dezastru? Nu. Atunci înseamnă că nu este nici o problemă iar marmota poate în continuare să înghită orice este ambalat cu pricepere într-un staniol strălucitor.