View Single Post
Vechi 28.05.2012, 00:02:30
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Balaurienii lu' Fortuna erau, insa, absenti. Erau in mintile neofascistilor cerularoizi d epe bloguri extremiste... acolo unde sunt intotdeauna, asociati cu toate spaimele, furiile si himerele obisnuite fanaticilor.
Am avut mult timp impresia ca fratii catolici stiu sa-si spuna punctul de vedere fara sa jigneasca, pastreaza o anumita decenta in modul in care isi exprima opinia, dar aceasta postare m-a dezamagit profund. Va inteleg supararea, am citit intregul mesaj, dar asemenea jigniri nu isi au rostul, oricat de mult v-ati simtit provocat.

Citat:
Si, inainte sa sara fanaticii de serviciu in sus, banarea mea sau a altora care raspundem mai dur nu rezolva problema decat tocmai la nivelul "bagarii gunoiului sub pres" Adica exact de ce este acuzata BC.
Postarea dumneavoastra nu mi se pare dura ci plina de jigniri, mai ales ca amintiti si de bunul simt care lipseste pe aici, departandu-va de modelul Sfantului la care faceti referire mai jos.

Citat:
In una din operele importante, intitulata "Contra Errores Graecorum", un mare Sfant al Bisericii lui Cristos (aflati singuri cine este, daca tot va plac sapaturile pe goagla, n-am chef sa scriu si asta), NU insulta pe nimeni din credinciosii/ierarhii/teologii ortodocsi, ci doar prezenta, cu o acuratete perfecta, niste erori..si NU spunea "ereticii/schsimaticii aia", ci, cu o delicate care pare astazi alien de-a dreptul, "sfintii greci".