Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia
Balaurienii lu' Fortuna erau, insa, absenti. Erau in mintile neofascistilor cerularoizi d epe bloguri extremiste... acolo unde sunt intotdeauna, asociati cu toate spaimele, furiile si himerele obisnuite fanaticilor.
|
Am avut mult timp impresia ca fratii catolici stiu sa-si spuna punctul de vedere fara sa jigneasca, pastreaza o anumita decenta in modul in care isi exprima opinia, dar aceasta postare m-a dezamagit profund. Va inteleg supararea, am citit intregul mesaj, dar asemenea jigniri nu isi au rostul, oricat de mult v-ati simtit provocat.
Citat:
Si, inainte sa sara fanaticii de serviciu in sus, banarea mea sau a altora care raspundem mai dur nu rezolva problema decat tocmai la nivelul "bagarii gunoiului sub pres" Adica exact de ce este acuzata BC.
|
Postarea dumneavoastra nu mi se pare dura ci plina de jigniri, mai ales ca amintiti si de bunul simt care lipseste pe aici, departandu-va de modelul Sfantului la care faceti referire mai jos.
Citat:
In una din operele importante, intitulata "Contra Errores Graecorum", un mare Sfant al Bisericii lui Cristos (aflati singuri cine este, daca tot va plac sapaturile pe goagla, n-am chef sa scriu si asta), NU insulta pe nimeni din credinciosii/ierarhii/teologii ortodocsi, ci doar prezenta, cu o acuratete perfecta, niste erori..si NU spunea "ereticii/schsimaticii aia", ci, cu o delicate care pare astazi alien de-a dreptul, "sfintii greci".
|