Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Din pacate nu functioneaza chiar asa Doriana, nimeni nu-ti da o Biblie si gata ci e mai degraba "hai sa va ajutam sa intelegeti ce va spunem noi ca trebuie sa intelegeti".Adica nici Sola Scriptura asta nu e chiar de capul ei. 
Dupa cum vezi se promoveaza un site si asta e numai ce se vede in poza.
|
Orice om care crede ca detine adevarul mantuitor va incerca sa il dea si altora pentru a-i mantui. Sa nu-mi spui ca ortodocsii ar face altfel, caci eu cunosc destui ortodocsi si stiu cum fac ortodocsii prozelitism.

Insa ii apreciez pentru asta. Daca vor sa mantuiasca oamenii inseamna ca nu raman indiferenti la nevoia lor de mantuire. Mai mult ma supara cei care stau doar pe margine si toaca, fara sa faca ceva util.
Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Toti stim cum functioneaza si nu inteleg de ce trebuie sa ne ascundem dupa deget.
|
Si baptistii sunt facuti din aceasi carne ca si ortodocsii; intre ei exista si mincinosi si oameni bine intentionati. In afara de faptul in care crezi ca lumea se imparte intre baptisti smecheri si ingerasi de ortodocsi.
Eu am vrut doar sa va spun cum gandeste un np. Am crescut in credinta intre np, iar atunci cand am intrat in contact cu ortodocsii nu mi-a venit sa cred ce mentalitate au si ce cred despre noi. Dar asta e, intre timp m-am obisnuit. Trebuie sa iei oamenii asa cum sunt. :)