View Single Post
Vechi 28.05.2012, 16:27:20
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Am mai scris aceasta povestioara pe forum si am fost criticata, dar imi asum de pe acum criticile:

Traiau intr-un sat, prin Evul Mediu, un catolic si un evreu, care se intelegeau bine, doar ca fiecare sustinea ca religia lui e cea adevarata si mereu se impungeau pe tema asta. Evreul a trebuit sa plece intr-o calatorie la Roma. Catolicul era necajit, se gandea ca atunci cand se va intoarce, evreul o sa ii dea cu tifla si mai tare. Stia si el ca se dusese vestea despre dezmaturile in care traia clerul din capitala. Numai ca, spre surpinderea lui, evreul, dupa ce vazuse coruptia si desfranarea care domnea printre clerici in capitala, recunoaste ca religia vecinului e, intr-adevar, mai buna: pentru ca, in ciuda tuturor grozaviilor pe care le fac pastorii lor, oamenii nu se smintesc, ci isi tin credinta.

Insa tot cred ca ar trebui luata atitudine in asemenea cazuri. Este vorba despre PEDOFILIE! Mare greseala ca au acceptat celibatul...