View Single Post
Vechi 28.05.2012, 19:19:13
Annyta
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Petre. Vezi mesajul
Regret in suflet pt pacatele pe care le puteam evita simt si eu, dar din moment ce nu renunt complet la acel pacat banuiesc ca regretul nu e destul de mare.
Un parinte ne spunea ca procesul de pocainta implica trei parti: regretul pentru pacatul savarsit, spovedirea pacatului si hotararea de a nu-l repeta. Un alt parinte mi-a spus, ref la un pacat in care staruiam eu, ca raul este adanc inradacinat. Deci nu trebuie sa fii deznadajduit ca nu poti renunta inca la acel pacat, dar nici sa nu incetezi lupta impotriva lui: cu spovedanie, tinerea canonului primit si vointa ta de a te indrepta. Rugaciunile catre sfinti, primite ca si canon, fac minuni. Nu stiu exact cum, mie mi s-a intamplat in timp, dar daca staruiesti sa mergi pe drumul lui Dumnezeu vei reusi sa scapi de pacatul care te apasa. Evident sub indrumarea parintelui duhovnic.

Feedback-ul primit de mine de la Dummnezeu? Linistea, pacea, bucuria, sentimentul ca in afara de El nimic nu mai conteaza, sau nu este important, sentimentul ca te debarasezi treptat de frica, patimi, rautati si ca El te ocroteste.
Reply With Quote