Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Sa sti ca m-ai pus rau pe ganduri in urma cu ceva timp cand ai facut circoteca aia la adresa lui Zaharia ! Cat de nervos asi fi , nu mi-ar fi reusit scenele care le-ai facut , cuvintele care le-ai scos , o parte din ele find sterse de Admin . Vorbesc extrem de serios , nu te credeam in stare la "induhovnicirea"ta sa fi precum o fiara necontrolata . Normal era sa ingenunchezi virtual in fata lui Zaharia si sa-ti ceri iertare precum o face un om ce are pe locul 10 ca preocupare rugaciunea !
Te rog sa ma ierti , dar nu am crezut ca poti fi asa canalie !
Iertare si rugaciune (filozofie ) placuta in continuare .
Iertare de sinceritate !
|
Exact ce spuneam: poticneala in materie de reactii "de grup". Nu ma pot stapani intotdeauna. Dar apare remuscarea, poate si (sau mai ales) datorita altor suflete de care nu pot sa nu tin cont.
Adminul nu cred ca mi-a sters vreodata vreun cuvant din ceea ce am scris. Am regretat iesirea mea si am editat la timp, inainte sa apuce cineva sa scrie dupa mine. Eu am remuscari si recunosc ca sunt un om cu limite si gafe. Nu cred ca fratele Zaharia asteapta sa ma asez in genunchi in fata lui, dar ai dreptate sa ma consideri o canalie. Fa-ma in fiecare zi, "canalie", dragul meu, si ma voi ruga pentru sanatatea ta! Nu ironizez. Aici sunt cat se poate de serios.