View Single Post
Vechi 29.05.2012, 00:13:30
ucenic ucenic is offline
Banned

Data înregistrării: 07.05.2010
Locație: Ploiesti
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ucenic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
(...) o persoana care a ales sa paraseasca curtea bisericii , alegand alta comunitate (...) vine acum sa ne dea sfaturi peste gard, fara a intra in biserica.
Ioana eu nu apar penticostalismul asa cum aperi tu ortodoxia. Nu mi-ar fi greu, poate chiar mult mai usor. Ceea ce fac eu este sa arat lumii pe Hristos.

Cu asta ma ocup si pe acest forum. Si culmea, stii cand am fost cel mai judecat? Nu atunci cand postam mesaje cu marturiile mele de credinta, sau despre teologia mea simpla ci intotdeauna cand postam, fara prea multe completari, versete din Biblie. Chiar mi-a comentat cineva la o postare, modul greoi in care ma poate urmari dand citate din Biblie...

Stiu ca v-a durut pe multi mesajul meu privind inchinarea la maica Domnului. Chiar prietenul si fratele meu Ioan nu-mi mai raspunde. Tu, asemenea, nu incetetezi sa ma acuzi...

Nu ma pot intoarce in BOR - sunt un apostat al ei. Si nu acesta este motivul adevarat. Nu pot sa o fac pentru ca in biserica in care am intrat am gasit viata.

Insa nu penticostalismul imi da viata de care vorbesc ci fratii mei, surorile mele, pastorul meu. Aici traiesc "pe viu" ceea ce porunceste Hristos in Cuvantul Sau. In aceasta bisericuta litera moarta prinde viata. Aici Hristos traieste printre noi. Si sunt multe, multe locuri ca acestea.

Repet, nu Biserica Ortodoxa si nu Cultul Penticostal ma conving, ci Hristos inviat printre ortodocsi, penticostali etc., ma convinge.

Ei bine da, poti umbla printre cei care il marturisesc pe Domnul si totusi tu sa nu fii unul dintre ei.

"De atata vreme sunt cu voi si nu M-ai cunoscut, Filipe? Cine M-a vazut pe Mine a vazut pe Tatal. Cum zici tu, dar: "Arata-ne pe Tatal"? (Ioan.14:9)

Last edited by ucenic; 29.05.2012 at 00:41:38.
Reply With Quote