Citat:
În prealabil postat de ioanna
Cat priveste iesirea pe care ai avut-o la adresa acatistelor Maicii Domnului ,asa ceva nu se poate uita.
|
"...asa ceva nu se poate uita..."
Dar se poate ierta, aceasta este atitudinea crestinilor ortodocsi fata de crestinii de alte culte... si invers.
Si eu am fost facut aici eretic, fariseu, francmason, ucenic al celui rau etc... si nu am putut uita, insa am iertat din toata inima.
Ne acuzam si ne afurisim reciproc pe acest forum. Oare cum am proceda daca am fi fata in fata? Doamne, ai mila de noi.
Vrem sa Te marturisim si nu stim cum, vrem sa te slujim si ne impiedicam adesea, vrem sa iti aratam dragostea noastra iar Tu nu o primesti cata vreme nu o impartasim mai intai cu aproapele nostru...
Iertati-ma va rog toti cei ce ati simtit cutitul infipt in inima voastra. Iertati-ma, va rog, dar nu pot tacea pentru ca aceste ganduri striga in inima mea.
Exista un singur Dumnezeu, Tatal, un singur Domn, Iisus Hristos, un singur Duh, Duhul Sfant - Treimea cea nedespartita.
Intre om si Dumnezeu Tatal este un singur Mantuitor si un singur Mijlocitor - Omul Iisus Hristos.
-----------------
Aici pe pamant noi, copii lui Dumnezeu, putem in dragoste sa mijlocim unii pentru altii in rugaciune insa o facem numai prin El, prin Hristos. Tatal nu se uita la vrednicia noastra nici a altcuiva, ci la Fiul Sau, caci nu prin faptele noastre sau ale altuia ne spalam hainele, ci in Sangele Mielului.
Vazand Sangele Fiului Sau pe care Il primim prin credinta, Tatal indeparteaza blestemul pacatului, care este moartea vesnica si lasa binecuvantarea mantuirii, care este Viata vesnica.
-----------------
"Hristos este credincios ca Fiu, peste casa lui Dumnezeu. Si casa Lui suntem noi, daca pastram pana la sfarsit increderea nezguduita si nadejdea cu care ne laudam." (Evr.3:6)
de aceea:
"Sfintiti in inimile voastre pe Hristos ca Domn." Fiti totdeauna gata sa raspundeti oricui va cere socoteala de nadejdea care este in voi; dar cu blandete si teama, avand un cuget curat." (1Pet.3:15,16a)