Citat:
În prealabil postat de Ofelia Porumb
Saptamana trecuta mi sau intamplat niste evenimente care ma fac sa cred pentru prima dat cu adevarat ca exista un rau si un bine in lume. Am intalnit niste persoane care miau deschis ochii la viata falsa pe care o aveam si miau sugerat sa ma omor ca nu mai am suflet. Da nu puteau pronunta cuvantul moarte...imi ziceau. dami un motiv pt care traiesti iar eu nu il stiam, dar stiam ca de murit nu vreau sa mor si nu am facuto. Intradevar de multi ani, nu am facut lucrurile ca asa miam dorit, leam facut ca asa leau dorit societatea, prietenii, parintii sau alti oameni. Cand eram mica am avut Leucemie. Doctorii mi-au dat un an de trait. Parintii mei mau iubit mult si mau plimat pe la toate manastirile, pe la toate vrajitoarele si la o tiganca. Mau vandut acestei tiganci. Imi amintesc ca ne-a zis ca asupra familiei noastre exista un mare blestem, si ca sa scap de boala, trebuie sa nu mai fac parte din familia noastra. Atunci ia ia dat niste bani mamei si tatalui meu si mia zis ca sunt copila ei. Atunci mam suit in masina cu ai mei si am plecat. nu am fost niciodata copila ei, nici pentru o zi. dar ea a platit ceva bani pt mine si a zis ceva vrajitorii acolo. vreau sa stiu....mi-au vandut parintii mei sufletul?? cum aflu? stiu care e diferenta intre bine si rau dar nu mereu. ma duc in pacat des, dar imi pare rau. Vreau sa stiu. Zilele trecute...m-am impacat cu maicamea cu care mam urat 23 de ani cu ea. Mia venit o parere de rau foarte mare si miam cerut iertare pt tot ce iam facut, iar ea ma privit cu alti ochi. Acum ne intelegem bine. Asta demonstreaza ca mai am suflet cat de cat. Dar actionez cu sufletul din ce in ce mai rar. Trebuie sa il dezmortesc. Trebuie sa nu mai aleg calea ispitei. Vreau sa stiu, daca eu nu eram constienta, au voie parintii mei sa imi vanda sufletul fara acordul meu?? M-am facut bine dupa intalnirea cu vrajitoarea....au trecut 7 ani de atunci..
|
Bună seara!
Stați liniștită, dumneavoastră nu sunteți responsabilă pentru ceea ce au făcut părinții dvs, mai ales dacă acele întâmplări au avut loc atunci când dvs erați copil, așadar nu aveați discernământul necesar de a alege între bine și rău.
Acum, dacă veți crede în Dumnezeu, dacă veți merge la biserică și nu veți apela niciodată la vrăjitoare, veți fi în siguranță sufletește.
Cu siguranță aveți suflet, pentru că Dumnezeu ne-a făcut cu suflet nemuritor. Chiar și după ce trupul moare și este înmormântat, sufletul continuă să trăiască într-o altă lume.
Dacă niciodată nu veți practica vrăjitoria orice-ar fi și dacă veți merge pe calea credinței noastre ortodoxe, sufletul dumneavoastră va fi al lui Dumnezeu!
Din tot sufletul vă recomand să vă găsiți un părinte duhovnic, să mergeți la biserică și să-L rugați pe Domnul Dumnezeul nostru să-i ierte pe părinții dvs pentru păcatul grav pe care l-au făcut mergând la vrăjitoare.
Dvs să nu mergeți niciodată la vrăjitori și ghicitori, nici la preoții hoți care ghicesc în cărțile sfinte, fiindcă toate aceste fapte sunt păcate grave, sunt forme de trădare a credinței.
N-aveți nicio vină pentru ceea ce au făcut părinții dvs, dar să nu mergeți dumneavoastră la vrăjitoare, ca să nu vă puneți sufletul în pericol.
Știți, au existat și Sfinți care, înainte de a crede în Dumnezeu, au fost vrăjitori. Aceștia, când și-au dat seama că vrăjitoria este un păcat atât de grav, s-au întors la Dumnezeu din toată inima lor, iar El i-a iertat.
Dacă puteți, încercați să-i convingeți și pe părinți să se spovedească, pentru ca Dumnezeu să le ierte acel păcat.
Și repet: dacă nu veți mai apela niciodată la vrăjitorie, nu sunteți vinovată pentru ceea ce s-a întâmplat când erați copil. Dumnezeu v-a făcut bine și atunci, NU vrăjitoarea aceea!
Doar Dumnezeu are putere să ne dăruiască sănătatea. Atunci când v-ați vindecat de leucemie, tot Dumnezeu v-a tămăduit, pentru că El știa că dumneavoastră n-ați fost conștientă de greșeala părinților care, deznădăjduiți fiind, au alergat la vrăjitoare.
Acum, orice necaz sau încercare ați avea, să-I cereți ajutor doar lui Dumnezeu, să vă spovediți și să vă împărtășiți, să mergeți la biserică și vrăjile acelea nu vor mai avea nici o putere asupra sufletului dvs.
Sper că v-am lămurit cât de cât.
Dumnezeu să vă întărească în credință! El este totdeauna cu noi și vrea să ne punem toată încrederea în El!