View Single Post
Vechi 30.05.2012, 16:31:38
ucenic ucenic is offline
Banned

Data înregistrării: 07.05.2010
Locație: Ploiesti
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ucenic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Dragostea nu v-o manifestati intr-o adunare. Dragostea v-o puteti manifesta intr-o camaruta rugindu-va pentru ceilalti muritori, facind o oala de ciorba si oferind-o unui sarac.. etc. Ce legatura are adunarea cu dragostea?

Deci, ce va ofera adunarea altceva fata de ceea ce va ofera studiul individual al Sfintei Scripturi?
Ei bine, in adunare afli de nevoia fratelui tau. Acolo afli daca o ciorba, un ajutor in casa la o vaduva, sau poate doar un drum cu masina reprezinta nevoia celuilalt.

In adunare te bucuri de predica, de cantare dar si de partasie vie. Este viata in biserica noastra. Nevoia fratelui meu este si nevoia mea. Nu este asa si la voi? Pentru ce nu intelegeti cand va spun ca in adunare se manifesta dragostea fratilor?

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Cateodata pari destul de rational dar vad ca nici subiectivitatea nu ti-e straina.
Chiar tu recunosteai ca perspectiva personala asupra Scripturii poate fi subiectiva, cum se face ca relatia ta cu Hristos nu poate fi la randul ei subiectiva?
Ca pocainta nu poate fi subiectiva?
Una este interpretarea subiectiva a unui text si alta este relationarea cu Hristos.

Inaintea Celui ce te-a zidit esti ca o carte deschisa. Pocainta adevarata se face inaintea Celui ce stie totul, inaintea Celui ce te cunoaste pe deplin.

Constiinta este luminata de Duhul Sfant. Cine poate fi mai obiectiv decat El?

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
De unde stii ca viata ta nu e plina de formalism fariseic in timp ce tu o crezi o relatie autentica cu Hristos?
Ai dreptate, asta nu poate fi demonstrat pe forum. Acum intreb, ma judecati lipsindu-ma de prezumtia de nevinovatie?

La tribunal se jura pe Biblie. Pe mine Hristos m-a invatat sa nu jur pe nimic ci "Da" al meu sa fie "Da", "Nu" al meu sa fie "Nu".

Iata, eu zic: Da, am relatie cu Iisus Hristos in rugaciune; desi cad adesea, gresesc de multe ori, El ma avertizeaza, daca nu iau seama ma mustra, daca nu ma indrept ma pedepseste si toate acestea pentru ca ma iubeste si pentru ca ma vrea o vesnicie alaturi de El.

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
deci tu ti-ai gasit "biserica" cu ajutorul instrumentului de internet "google" ?
Nebanuite sunt Caile Domnului. Glorie Lui in veci.

Last edited by ucenic; 30.05.2012 at 16:35:36.
Reply With Quote