Citat:
În prealabil postat de ucenic
1.Ei bine, in adunare afli de nevoia fratelui tau. Acolo afli daca o ciorba, un ajutor in casa la o vaduva, sau poate doar un drum cu masina reprezinta nevoia celuilalt.
2.In adunare te bucuri de predica, de cantare dar si de partasie vie. Este viata in biserica noastra. Nevoia fratelui meu este si nevoia mea. Nu este asa si la voi? Pentru ce nu intelegeti cand va spun ca in adunare se manifesta dragostea fratilor?
|
1.Cred ca daca faceti o vizita la o cantina a saracilor veti gasi mult mai multe nevoi reale si posibilitati de a va arata iubirea fata de aproapele.
2. Deci adunarea nu va releva nimic nou fata de ce va spune studiul biblic individual, doar va ofera "partasia" cu fratii. La noi nu e asa, e adevarat.Sfinta Liturghie reprezinta intilnirea noastra personala cu Domnul nostru Isus Cristos. Acum inteleg de ce nu L-ati gasit pe Domnul nostru in Biserica Ortodoxa. Pentru ca nu L-ati cautat pe El. Ati cautat un grup de socializare si l-ati gasit in adunarea dumneavoastra.
Trag concluzia ca adunarea dumneavoastra va ofera posibilitatea de a socializa si cam atit.