View Single Post
Vechi 30.05.2012, 17:01:28
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
Citat:
Īn prealabil postat de Cornel Urs
deci tu ti-ai gasit "biserica" cu ajutorul instrumentului de internet "google" ?
Citat:
Īn prealabil postat de ucenic Vezi mesajul
Nebanuite sunt Caile Domnului.
Mi-am amintit de o postare mai veche a dvs:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...84&postcount=9

Erau doi colegi, nu google....

""Au trecut anii. Din 2006 lucrez intr-un sistem militar – la pompieri. Totul (convertirea mea) a inceput in anul 2009 cand am cunoscut doi colegi de alta confesiune. Alta decat ortodoxa si alta decat cea in care sunt acum. Sunt o fire foarte sociabila, iar intr-un grup am tendinta de a fi lider (recunosc acest defect si ma rog Domnului sa lucreze smerenie la caracterul meu). Aveam mereu tendinta de a-i coontrazice, de a-i provoca insa ei imi raspundeau doar cu versete din Biblie... un teren necunoscut de mine. Iar ceea ce imi repetau mereu era ca nu vor ca sa fac ca ei nici sa merg dupa ei. Doar sa citesc, pentru ca argumentatiile mele aveau un suport subred, nefondat, nascut din dorinta de a-i arata pe ei gresiti in "sectarismul" lor.

...............

Am fost si la ei in adunare si cu ei impreuna la evanghelizari insa inima mea a ramas intr-o bisericuta, dintr-o alta confesiune, unde m-am si botezat, repet: conform convingerilor mele biblice.""

Last edited by Adriana Cluj; 30.05.2012 at 17:07:17.
Reply With Quote