View Single Post
Vechi 30.05.2012, 18:24:03
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andravenache Vezi mesajul
Din experienta, fiecare spune ca e mai bine cum e celalalt. Adica aia casatoriti le spun celor necasatoriti: "ferice de voi, ca nu aveti griji". Cei necasatoriti spun casatorititlor: "ferice de voi ca aveti cu cine imparti grijile"
Si tot din experienta mea... mai mari sunt regretele pentru ceva ce nu ai facut decat pentru ceva ce ai facut
Aiurea, ambii au griji, unul cu problemele specifice (casa, gospodaria, etc.) si casatoria in sine (oare daca..) si celalat cu grijile care deriva din faptul ca n-are ajutor + cele de genul "eu de ce nu gasesc".

Citat:
Domnisoara care a deschis topicul nu incerca sa gasesca motivul pentru care nu s-a maritat, ci cauta alinare. Motivul, cel putin in cazul meu, cred ca este voia lui Dumnezeu, caci in rest nu ma deosebesc prea mult de alte fete de varsta mea care s-au maritat. Poate chiar (scuza-mi lipsa de modestie) in comparatie cu unele dintre ele am o calitate sau doua in plus.
Depinde..eu am cunoscut o domnisoara tot la varsta inaintata, tot singura, credincioasa si virtuoasa foarte care poate intr-un context asemanator (mai superifcial, forumistic) s-ar fi mirat si altii de ce nu e maritata, cum de altfel m-am mirat si eu la inceput - pana am cunoscut-o si in anumite imprejurari si i-am vazut si firea ascunsa ca sa zic asa, pe urma am inteles ca nu o sa-i fie usor sa se marite daca se va marita vreodata.

Poti sa zici ca o fi si voia lui Dumnezeu, sa nu chinuie vreun barbat sau poate o fi Dumnezeu in impas si nu o fi gasit un barbat de insurat cu atata rabdare si tact - e si asta un punct de vedere dar poate ca si Dumnezeu si-ar fi schimbat pespectiva daca d'soara ar fi facut ceva terapie emotionala si si-ar fi insusit niste elemente de conduita si metode de temperat caracterul.

Bine, nu toate problemele se rezuma la acest caz, doar un exemplu cum aparentele inseala.