libertate
Referitor la libertatea despre care ai spus ca nu se respecta, eu asa am inteles:
- "adevarul va va face liberi", spune Domnul. Atunci daca sufletul meu se simte in biserica liber sau in preajma unui suflet doritor de Dumnezeu, de ce sa merg la vecina sau nu stiu pe unde sa-mi umplu sufletul de mizerii care ma fac rob( vorbesc aici despre patimile pe care ti le pot imprumuta oamenii fara sa stie ca fac lucrul acesta)? Aceasta este libertatea sufletului respectiv si poate ca gresiti spunand ca nu se respecta. Fiecare isi gaseste libertatea unde se simte in siguranta, unul in carciuma , altul pe stadion, altul la teatru, altul in biserica. Depinde acum ce intelege fiecare prin libertate si care vor fi si roadele aceste libertati dorite de fiecare. Timpul este cel care ne va maturiza si ne va intelepti pe fiecare. Sa ne ajute Dumnezeu sa gasim adevarata libertate. Dar din experienta va spun ca adevarata libertate este cand sufletul vorbeste si este sincer in fata lui Dumnezeu. Iertati-ma ca poate am pus monopol pe discutie.
|