View Single Post
Vechi 30.05.2012, 19:22:06
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ghindocica Vezi mesajul
Revin cu o intrebare pentru Dumitru:
-ce invinuire, concret explicata, aduci acestui parinte? pentru ca vad ca tu,Dumitru, iti doresti sa nu fie atrase sufletele spre credinta cea adevarata(Ortodoxa)...esti ateu si nu crezi in cel pe care l-a propovaduit parintele Visarion, am inteles bine? Este vorba despre Mantuitorul Hristos - Imparatul crestinilor. Lasand la o parte greselile celor care au inteles ca si tine, dealtfel, unele lucruri intr-un fel sau altul imi permit sa-ti dau un sfat. Citeste tu in mod direct predicile parintelui si cand vei gasi inadvertente in ceea ce priveste vointa lui Dumnezeu trimite-mi raspuns. Daca esti sincer in cautarea adevarului vei gasi pacea sufletului tau framantat. Iti trimit aceste randuri cu toata sinceritatea si gandul bun de care din mila lui Dumnezeu pot da dovada. Nu pot sa cred ca o mama poate fi invinuita de neascultarea copilului neastamparat. Ea il tot invata dar daca el nu vrea sa asculte!
Astept raspuns. Fii sincer si intreaba tot ce nu ai inteles si iarasi repet daca intrebi cu sinceritate nu se poate sa nu afli raspunsul la intrebare, daca insa iti doresti sa ti se raspunda asa cum vrei inseamna ca vrei sa traiesti singur pe acest pamant(ori lucrul acesta stii bine ca nu se poate), iarta-ma daca in ceea ce am spus te-am suparat cu ceva. Si eu am avut nelamuriri dar rugandu-ma asa cum am putut si eu Dumnezeu care a facut tot ce se vede mi-a trimis si mie prin parintii acestia duhovnicesti pe care ii mai avem si prin parintele Visarion raspunsuri la intrebarile care ma framantau. Iti doresc liniste si astept sa-mi raspunzi in masura disponibilitatii.
in primul rand nu pot sa nu observ ca ai avut 2 postari in 2 ani, doar pe acest subiect.
restul forumului ... nu conteaza ...
daca ai fi citit toate comentariile mele la subiectul Visarion/visarionism, cam greu avand in vedere ca sunt sute, ai fi vazut ca nu prea l-am atacat direct pe parinte.
ci pe cei ce conduceau si conduc Lucrarea.

este Lucrarea ultima solutie/sansa de mantuire a lumii/ortodoxiei?!
daca nu, atunci de ce vorbesti ca si cum asa ar fi?

da sunt ateu. dar iarasi nu m-ai citit. altfel ai fi vazut ca eu combat idei nu persoane si asta cand sunt provocat, asa cum faci tu acum.
banuiesc ca nu are nimeni rabdare sa-mi citeasca toate comentariile.
dar uneori dau sfaturi despre spovedanie, cum sa-ti alegi duhovnicul sau ce sa faci daca vrei sa te calugaresti.
si intotdeauna am povestit cu placere experientele mele, mai ales cand era vorba de viata in manastire.
si nici nu mai imi aduc aminte de cate citate ortodoxe am dat.
asa ca nu sunt chiar dracul pe care il vezi tu.

sa citesc predicile?
am acasa colectiile complete ale revistelor, editiile 1 si 2.
plus predici video pe VHS. plus ptoate predicile audio, pe casete, in dublu exemplar.
pe toate le-am parcurs de mai multe ori. iar cele audio de 20 de ori fiecare, poate.

eu nu am nelamuriri. eu stiu sigur.
nu vreau sa ma dau atotstiutor, dar asa este.
poate nu stii tu cat/ce stiu eu ...

iti doresc toate cele bune.

Last edited by Dumitru73; 30.05.2012 at 19:31:17.
Reply With Quote