30.05.2012, 21:33:07
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Doriana
Trecand acum peste faptul ca eu am fost copil mofturos si pacatos, BO nu poate face fata unor astfel de copii, iar dupa ce ii pierde, nu numai ca nu face mai nimic sa ii recastige, cum ar face o mama, ci inchide aproape orice usa prin care ei s-ar putea intoarce, purtandu-se cu ei ca cu niste dusmani..
|
Daca omul e linistit si impacat acolo unde a plecat, de ce sa-l “bati” la cap, de ce sa-l nelinistesti, de ce sa-l hartuiesti ? Poti sa speri ca dupa ce va trece de faza euforica a "descoperirii adevarului", Domnul il va face sa-si constientizeze greseala si sa te rogi pentru el. Învățătorule, am văzut pe unul care, în numele Tău, scoate demoni și l-am oprit, pentru că nu-Ți urmează împreună cu noi. Iar Iisus a zis către el: Nu-l opriți; căci cine nu este împotriva voastră este pentru voi. ” (Luca 9: 49:50). Insa daca el, odata plecat, se razvrateste impotriva ta si vine sa-ti distruga pacea si echilibrul, comportandu-se ca un lup rapitor, cum fac destui np, atunci atitudinea ta va fi una defensiva, caci el este un dusman al credintei.
Last edited by ioanna; 30.05.2012 at 21:36:13.
|