View Single Post
Vechi 31.05.2012, 14:57:16
andravenache andravenache is offline
Member

Data înregistrării: 26.03.2011
Locație: Timisoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
ziceam pentru ca multe fete, intelectuale, simt o jena daca ar prezenta pe viitorul lor sot...ea medic, sa zicem, el hingher....cum pare? nu prea merge...
Mda ... trebuie sa recunosc ca am mai auzit pareri ca ale tale "multe fete ...." si e posibil ca unii baieti care te aud sa te creada si, timizi fiind, sa nu abordeze una din aceste "multe fete" si ... uite asa, se rateaza oportunitati.
Daca ai discutat cu o persoana (fata sau baiat) si ai descoperit ca aveti compatibilitati (iti place cum gandeste, cum se poarta, caracterul etc.), nu cred ca ar trebui sa iti pui bariere de genul: ce meserie are, cum arata, ce masina conduce s.a.m.d.
E adevarat ca sunt UNELE fete care gandesc cum ai spus tu, asa cum sunt si UNII baieti pe care nu ii intereseaza decat aspectul fizic al partenerei. Dar.... suntem pe un site crestin, unde, banuiesc eu, valorile sunt altele. Si in plus, nu e ok sa generalizam.
In afara de asta, de unde ai tras tu concluzia ca as fi o "intelectuala" ? Si ce inseamna sa fii intelectual? Oricum eu am avut tot felul de job-uri de la lipit etichete promotionale pe ambalaje si dat cu mop-ul intr-un restaurant pana la inginer intr-o multinationala si ... nu mi-a fost niciodata rusine cu meseria mea. De fiecare data am fost mandra cand am luat salariul pentru ca au fost bani castigati de mine. Si la fel as gandi si despre un barbat care munceste cinstit, indiferent de meseria lui. Intr-adevar, nu mi-ar place sa le prezint parintilor un barbat care "freaca menta" sau isi castiga traiul intr-un mod ilegal (trafic de droguri, de ex.) .... dar putin probabil sa ma indragostesc de o persoana de genul asta (pentru ca asta ar presupune sa petrec un timp indelungat alaturi de el, sa il cunosc inainte). In plus, genul asta de barbati i-am eliminat din ecuatie de la inceput cand am postat aici, pe un forum crestin.