View Single Post
Vechi 31.05.2012, 15:34:46
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Dar măcar să ne spovedim putem? Și acolo, un canon mic, în caz de îndrăznește duhovnicul să propună?
Dacă nu citești și nu pricepi unde bat, ce sens are să mă ironizezi la persoană scoțându-ți la iveală pactul cu diavolul roșu, adică iar faci pe neștiutorul și-mi pui întrebări ispititoare din care s-ar deduce că eu susțin răstărmăcirile și răsturnările de situație, adică ceva absurd și rău, fapte pe care le închipuiți voi lansând astfel bârfa vicleană care apără tot rahatul... ăla turcesc plin de stafide acrite?

Deci dacă chiar vrei să te spovedești crede-mă că nu eu te opresc, însă ar trebui să începi cu păcatul cel mai mare dacă tot te duci, persistența în viclenie, în credulitatea născocitivă și în susținerea orbește a slavei deșarte... împreună cu toți 'duhovnicii', firește.

Ce sens are să-mi ironizezi scrierile apărând 'ascultarea' când se vede de la o poștă cât de ergolios ești apărând ergoliile puilor de năpârcă...

...''Au doară'' nu întrebau și ei pe Hristos la fel: ''dar cine este Aproapele meu?'' sau ''nu este acesta fiul tâmplarului?'' sau intrebarea aia naivă cu banul...

Păi dacă voi nu ascultați de Aproapele vostru pe care-l știți și-l cunoașteți cum atunci veți avea credință ca să ascultați de duhovnicii pe care nu-i știți și nu-i cunoașteți?

Nu vezi deci că ești plin de vrăjeală vicleană? Nu vezi că te-ai molipsit de ceartă? Ce artă? Păi artă marțială și joială, adică dacă te cerți cu aproapele cum atunci vei asculta de duhovnic... sau de scripturi sau de Dumnezeu?

Chiar nu-ți dai seama că nicimăcar nu pricepi ce am scris fiindcă slujești idolului meci la care ai pariat și tu pe echipa viclenilor ascunși sub hane de biserică pentru ca să nu se vadă fărădălegiile și privilegiile cu care își umflă inima? Dar le va fi bolovan greu care o săi trag în fundul adâncului...

''Fericiți cei cu inima curată căci ei vor vedea pe Dumnezeu'', viclenii răi și răstălmăcitori și fățarnici nu vor moșteni împărăția căci ai au slujit mamonei... trimițându-vă însă pe toți să ascultați de duhovnici... de duhovnicii ținuți de ei sub ascultare... nu de Dumnezeu ci de ei înșiși, pentru scaunele și măririle și slava lor.

Deci dragul meu, dă slavă Domnului și nu gLumii cu 'bisericile' lor cu tot, deci nu mie ci Lui Dumnezeu... ascultând voi unii de alții la ceea ce este bun... lui Hristos.

Last edited by vsovivi; 31.05.2012 at 15:38:09.
Reply With Quote