sunt incercari
[
Incep sa cred ca m-am pazit atata de greseli la tinerete, ca parca am trait mai mult pe langa ea. Chiar ma gandesc ca poate daca pacatuiam cu fapta la o varsta la care pacatele ni le iarta Dumnezeu mai usor ma scuteam acum de niste pacate cu gandul, dar care sunt mai grave, cred, gen carteala.[/quote]
pacatele cu gandul si carteala eu cred ca sunt mai usoare decat cele cu fapta ( am avut o cunostinta care dintr-o greseala cu fapta s-a nenorocit cu totul nu intru in detalii) eu iti dau doar o idee citeste din canoanele Sf Vasile si fa o mica analiza,, un soldat care omoara in razboi este canonisit 3 ani oprire de la Sf Impartasanie cel mai mic pacat trupesc zic mic ca toata lumea asa a ajuns sa-l considere 7 ani deci este un prover englezesc care spune cam asa daca ajungand la o rascruce de drumuri ai apucat pe un drum si ti-ai rupt un picior nu regreta ca nu ai apucat pe celalalt drum s-ar putea ca acolo sa ti le fi rupt pe amandoua. acum nu zic ca e usor sa fii singur dar Dumnezeu stie mai bine pentru fiecare ce trebuie singuratatea in unu e mai buna decat singuratatea in doi Fiecare are o cruce de dus Doamne ajuta-ne pe fiecare sa nu cartim in fata a ceea ce noua ni se pare cel mai mare necaz sau nereusita Doamne ajuta
|