View Single Post
Vechi 31.05.2012, 23:57:22
ghindocica ghindocica is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.06.2010
Implicit polemica?

Orice argument legat de frumusetea activitatii acestul parinte constituie pentru tine un motiv de initiere a unui act polemic? Nu te inteleg!!! Am vrut sa avem o discutie civilizata dar este clar ca tu vrand cu toata forta sa ramai ateu nu vrei sa vezi si cum vad altii lucrurile, intr-un cuvant dreptatea este la tine,orice ar spune celalalt, daca nu este in conformitate cu ce ti se pare tie te deranjeaza. OK Mi-a parut bine de cunostinta si imi pare rau ca am intervenit, scopul meu a fost sa transmit din pacea si bucuria invataturilor pe care Dumnezeu a ingaduit sa le cunosc si sa simt prin intermediul acestui parinte. Daca te deranjeaa asta....imi pare rau nu mai avem subiect de discutie. Pentru mine a cerceta despre secte si mincinosi nu mi se pare o acivitate linistitoare,mai bine citesc din cuvintele Domnului care-mi arata de cine sa ma feresc. Atata vreme cat credinta pe care o urmez pastreaza toate tainele lasate apostolilor, atata vreme cat practic spovedania, impartasania si tot ce ma invata biserica Ortodoxa, nu ma simt sectanta. Tu vei da seama de ce spui si eu de ce fac. Nu imi mai da nici un raspuns pentru ca scopul tau este sa distrugi ceva ce s-a cladit cu multa truda.
Reply With Quote