View Single Post
Vechi 01.06.2012, 00:35:02
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Cel puțin ultima afirmație mi se pare neverosimilă, având în vedere că în Biserica Ortodoxă este generalizat botezul copiilor. Altfel spus, cineva nebotezat nu poate fi ortodox, deci nu are cum să afirme, ca ortodox, cele de mai sus.
Si totusi are. Era vorba de botezul np, desigur.
Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Mă uit. Și văd sectanți care mint și defăimează cu senintătate. Spre exemplu, cunosc un caz în care o persoană a afirmat pe un forum că a văzut preoți catolici "fără număr" cu țigara în gură pe străzile orașului în care locuiește. Și atunci, cum să mai cred în moralitatea celor din asemenea grupări religioase ?
Aveti dreptate. Am si spus mai sus ca nu toti sunt morali. Dar nu era vorba de persoana vizata de dvs, ci de cei ce traiesc in Romania.
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Doriana , ma dezamagesti ! Sa fie de vina oboseala , sau dragostea de ortodocsi ?
Pe mine ma dezamagesc mai des decat pe tine, Cristi. Cuvintele acestea le aud des de la ortodocsi iar dragostea nu e dependenta de moralitate. Dar eu sunt de acord ca moralitatea nu e neaparat un semn de dreapta credinta. Insa nu stiu ce va spune Alin...Poate moralitatea fi un feed-back sigur?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14

Last edited by Doriana; 01.06.2012 at 01:00:53.
Reply With Quote