View Single Post
Vechi 02.10.2007, 11:55:02
cod_gabriel cod_gabriel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.04.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iosif
Hristos nu S-a privat pe Sine de acest drept, ci i-a autorizat pe preoti sa foloseasca aceasta putere de iertare a pacatelor aici pe pamant, pentru ca acesta este spatiul mantuirii, nu altul! Mantuirea este un lucru greu, Imparatia Cerurilor se ia cu asalt, asa cum se spune in Sfanta Evanghelie! Asaltul se da aici, aici e spatiul problemelor, incercarilor, ispitelor, martirajelor.

Viata aceasta este timpul de gandire dat nou, este spatiul libertatii de alegere a vietii vesnice cu Dumnezeu sau fara Dumnezeu. In virtutea libertatii depline pe care Dumnezeu o acorda omului, era fireasca sa aiba un spatiu de manifestare. Nu poti intra in Imparatia Cerurilor la intamplare, din greseala...Iar Dumnezeu e bun si drept, bun pentru ca ne daruieste darurile Sale spre mantuire si drept sa ne respecte dorinta de a nu fi cu El in vesnicie, o dorinta care se manifesta prin tot ceea ce facem in aceasta viata.
N-are nici o legatura cu ce am intrebat eu, in afara de prima propozitie. Eu am intrebat de pacate nespovedite, care bineinteles ca au avut aici, pe pamant, nu in alta parte. Deci, daca nu le-am spovedit, Isus nu le poate ierta? Asta e intrebarea.
Reply With Quote