Citat:
În prealabil postat de DragosP
Păi vorbește cu cei de la Pucioasa să te plătească.
|
Păi n-are nimeni 'bani' mai mulți ca Dumnezeu în Ceruri, și pe mine Domnul mă plătește cu ceva ce voi nu aveți cum pricepe, îmi dă 'mană' ascunsă... și m-a și plătit deja prea destul cu 'bani' veșnici vii că nu mai am nevoie de nimic.
N-are nimeni ce-mi dă mie Dumnezeu... așa că ce poate să-mi dea mie gLumea dacă Dumnezeu îmi dă Cuvânt... Pucios... veșnic viu?
Tu vrei să fiu plătit de cineva ca Iscarioteanul ca să zici că mi-am vândut sufletul cuiva pe bani și că sunt un fel de mercenar ca să pledez vre-o cauză pe nedrept...
Eu scriu aici din pură plăcere și fericire... vă împărtășesc bucuria mea, pe gratis, însă văd că tu ai vrea să mă plătești ca să tac, doar pentru că habar n-ai ce-s alea eresuri, erezii, secte, minciuni, fățărnicii, viclenii, lăcomii și alte idolisme ce te atrag la meciul mileniului. Nu știi și de frustat ce ești ca credoolul crezi în cei ce au intoxicat apele și aluaturile.
Nu mai mâncați din aluatul fariseilor căci ei slujesc doar funcțiilor gLumești! Nu vă hrăniți cu slavă deșartă, cu bucuria ergoliului poftitor de goliciunile infidelității!