View Single Post
Vechi 02.06.2012, 03:09:21
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
O alta problema ar fi atasarea prea mare de cele lumesti si modernismul exagerat. Nu stiu,e revoltator,plus ca mai si traim intr-o tara vai de ea,cu posibilitati atat de reduse si saracie la fiecare colt de strada. Sunt dependent de multe lucruri si intr-un fel ma nelinisteste. Cateodata traiesc cu impresia ca daca nu cheltui bani cu o fata si nu o plimbi cu masina,slabe sanse sa o cuceresti. Aici stiu,nu-i bine,insa nici nu prea mai ai de unde alege sincer. Si daca vrei sa agati o pustoaica de 14-15 ani daca nu iesi cu masina nu se uita la tine Deh,democratie,doar asta au vrut parintii/bunicii nostri. Sper doar ca intr-o zi lucrurile sa redevina la "normal",in ritmul asta nu stiu unde vom ajunge. Dependenta de telefon mobil (smartphone),dependenta de internet,nevoie de bani etc. Astea ne omoara! De ex. nu pot sa stau nici la masa daca nu am telefonul langa mine... Oare oi fi la fel de dependent si de nevasta? :)
Daca iti propui sa te duci macar o zi la tara,sa lasi telefonul inchis intr-un sertar,sa nu iei laptopul cu tine eu cred ca este posibil nu?Numai sa vrei,dar ma indoiesc ca asta este ceea ce-ti doresti :)

De ce ar trebui sa fi dependent de nevasta?Nu cred ca este un sentiment placut sa depinzi de nimeni si de nimic.Cel mult o poti iubi,ocroti si respecta.

PS=am mai vazut sexoase cu o cruce mare intre sanii dezgoliti 3 sferturi,deci ai destule sanse sa-ti intalnesti nevasta(si credincioasa si sexy :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote